Tikras miestelis

Pietinėje miestelio dalyje, prie pagrindinio įvažiavimo į Aurius, įsikurs miestelio kultūrinis, visuomeninis ir komercinis centras. Tai vieta ne tik esamam verslui plėstis, bet ir naujiems verslams ir iniciatyvoms kurtis.

Mūsų tikslas yra sukurti miestelį, kuriame rasite viską, ko jums reikia, neišvažavę iš teritorijos, kaip pvz.: sporto aikštelės, poilsio erdvės, vaikų žaidimo kambariai veikiantys kaip dienos centras, ar gyvūnų dienos centras, kavinė, maisto prekių krautuvėlė, darbo ir susitikimų erdvės bendruomeniniam pastate, gyventojų knygų biblioteka.
Namai vilniaus rajone

Išskirtinė kaimynija

Šioje dalyje planuojame žirgyno dvarą, su privačiu ežeriuku. Ideali vieta žirgų sporto entuziastams. Ypatingas 30 arų sklypas su jau suformuota 6 arų kūdra pietinėje dalyje. Šio sklypo pietrytinėje pusėje atsiveria žirgyno teritorijos laukai, o šiaurės kryptimi – tolimos panoramos.

Rytinė miestelio linija ribojasi tik su žirgynu. Gyvenantys rytinėje dalyje, turės galimybes grožėtis besiganančiais arkliais ir jų treniruotėmis.
miestelio aurius

Lyg viena šeima

Vieno – dviejų aukštų namai su ūkiniais pastatais primins tradicinių žalumoje paskendusių gatvinių kaimų charakterį.

Aurių miestelyje nebus 3m aukščio tvorų, nes ribas tarp sklypų žymės įvairūs krūmai, augalai ir gyvatvorės, nedidelės medinės ažūrinės tvorelės indikuos nosavybės ribas tik ten, kur tai bus reikalinga. Rinktis sklypą
miestelio aurius

Lengva architektūra

Gatvių ir bendro teritorijos planavimo principas yra lengva architektūra, t.y. ne daugiau nei reikia, paprastai, ir efektyviai. Šiuo teritorijos planavimo stiliumi, visos viešos žalios erdvės tampa sodais. Kai kuriose teritorijose siūlome apriboti automobilių eismą.
miestelio aurius

Išmanūs namai

Auriuose gyvens kartu kuriantys ir tobulėjantys žmonės. Susitikę naujus gyventojus žinote, kad jus jungia noras gyventi moderniai. Mes priimame ateitį drąsiai: nuo kompiuterio už jos suskaičiuojamų komunalinių mokesčių iki automatinio vejos laistymo ar gyvūnų maitinimo. Aurių bendruomenė tiki, jog technologijas galima panaudoti tikslingai.
namu idejos

Ekologiška buitis

Organinės atliekos pas mus virsta trąšomis, lietaus vanduo laisto augalus, o organines atliekas rūšiuojame. Gyvenvietės energijos poreikiams naudojame saulės kolektorius – čia nenorime nei teršti, nei švaistyti.
namu idejos